fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Filmul de animație Întors pe dos a câștigat Premiul BAFTA 2016

intors pe dosGala din 2016 a premiilor BAFTA şi-a desemnat câştigătorii. Întors pe dos este câștigătorul secțiunii “Cel mai bun film de animație”.

Filmul produs de studiourile Pixar și lansat de Walt Disney Pictures se concentrează pe povestea micuței Riley, și pe modul în care emoțile din mintea ei — Bucuria, Furia, Dezgustul, Frica și Tristețea — încearcă să o ghideze pe aceasta în viață.

Litera Mică a publicat sub licența Disney cărțile seriei Întors pe dos, invitându-i pe cei mici într-o călătorie nemaiîntâlnită, în locul unde nimeni nu a mai fost până astăzi: în minte! Povestea filmului, Cartea mea de jocuri și activități, Învăț să citesc, Citesc și mă joc. Aventuri în țara imaginației și Totul despre mine sunt cărțile prin care cei mici fac cunoștință cu micuțele voci care locuiesc în mintea noastră, descoperă activități antrenante și, mai ales, deprind bucuria lecturii.

Dacă și copilul tău este fan Disney, găsești aici mai multe cărți și idei de cadouri care o să-l bookure nespus.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Îndrăzneala de a spera

Îndrăzneala de a spera, de Barack Obama

Next Article

Eveniment Humanitas: intalnire cu istoricii Georgeta Filitti, Adrian-Silvan Ionescu si Sergiu Iosipescu

Related Posts

Total
0
Share