fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

“Intoarcerea la Eclipse Bay” de Amanda Quick, cu Libertatea pentru femei

intoarcerea-in-eclipse-bayAstazi, 17 iulie, revista Libertatea pentru femei ne bookura cu romanul “Intoarcerea la Eclipse Bay”, un nou volum al colectiei “Carti romantice”, scris de celebra autoare Amanda Quick.

Romanul este primul din trilogia “Eclipse Bay” urmatorul va fi publicat in luna august.

Cu siguranta acest weekend va fi mai frumos in companie personajelor Amandei Quick. Cartea va putea fi cumparata impreuna cu revista Libertatea pentru femei la pretul de 9,99 lei.

Descrierea cartii:

Bunicii lor s-au urât din toată inima. La fel și tații lor. Și, pentru că reprezintă următoarea generație din familiile Harte și Madison, toată lumea se așteaptă ca și Hannah și Rafe să se urască.

Hannah Harte, deținătoarea unei companii de succes ce organizează nunți, este sceptică în privința căsătoriei. Dar își amintește de noaptea de demult petrecută pe plajă cu Rafe, când el s-a dovedit a fi mai mult decât „băiatul cu reputație proastă din familia Madison”. Iar Rafe își aduce aminte de gestul plin de curaj al lui Hannah, care a demonstrat că spiritul său aprig și sincer era mai puternic decât orice vrajbă istorică dintre familiile lor, salvându-l de o condamnare aproape sigură la închisoare.

Aduși împreună de o moștenire surprinzătoare după ani întregi în care viețile lor au urmat drumuri separate, Rafe și Hannah se întorc în Eclipse Bay la ostilitățile care încă le mai despart și le leagă familiile. Și descoperă un lucru extrem de tulburător: sentimentele care se nasc între ei pot fi mai presus de secrete, trădări și rivalități…

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares
1 comment

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Pachet "Crossfire", de Sylvia Day (3 volume cu 58% reducere)

Next Article

"Zeita oarba", de Anne Holt

Related Posts

Total
0
Share