fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

“Intoarcerea lui Rafe MacKade” de Nora Roberts impreuna cu Libertatea pentru femei

intoarcerea-nora-robertsVineri, 13 noiembrie, revista Libertatea pentru femei ne bookura cu romanul “Intoarcerea lui Rafe MacKade” de Nora Roberts, primul volum din seria “Fratilor MacKade” care se anunta a fi plina de romantism. Cartea impreuna cu revista va putea fi achizitionata de la toate punctele de difuzare a presei la pretul de 9,99 lei.

Descrierea cartii:

Fraţii MacKade au căutat întotdeauna necazurile cu lumânarea, iar Rafe MacKade, înalt, impunător şi rebel, şi-a folosit pumnii în nenumărate lupte – şi buzele pe nenumărate femei.

La zece ani după plecarea precipitată din Maryland, băiatul cel rău s-a întors pentru totdeauna. Devenit un bărbat de succes, care a lăsat viaţa aventuroasă în urmă – însă tot periculos de chipeş –, Rafe MacKade face întregul orășel să vuiască, numele lui ajungând pe buzele tuturor.

Frumoasa Regan Bishop, venită doar de trei ani în micul oraş, este intrigată cum poate un bărbat să stârnească atâta vâlvă prin simpla prezență. Dar este pe cale să afle motivul când reşedinţa Barlow devine proprietatea fiului rătăcitor, iar acesta, hotărât să o restaureze, o angajează să îl ajute să mobileze conacul. Însă Rafe MacKade se dovedeşte a fi un bărbat ca nimeni altul ‒ și Regan va ajunge să afle pe propria piele ce înseamnă asta…

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Amanta lui Freud, de Karen Mack, Jennifer Kaufman

Next Article

Oaza de la asfinţit, de Baha Tahir

Related Posts

Total
0
Share