fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Carti cu Libertatea: “Intre ratiune si scandal” de Caroline Linden

intre ratiune si scandalDe sambata, 19 martie, colectia “Iubiri de poveste” distribuita impreuna cu ziarul Libertatea, s-a marit cu romanul “Intre ratiune si scandal” de Caroline Linden, al doilea volum al seriei “Povesti scandaloase”. Cartea impreuna cu ziarul poate fi achizitionata la pretul de 13,99 lei de la toate punctele de difuzare a presei.

Descrierea cartii:

Abigail Weston are aproape totul: frumusețe, inteligență și una dintre cele mai mari dote din Anglia. Tot ce-i lipsește este un titlu nobiliar, dar părinții ei speră că averea va reprezenta un atu important pentru căsătoria cu un aristocrat. În schimb, Abigail visează la un bărbat care s-o adore cu disperare, dar banii par să orbească orice bărbat pe care-l întâlnește… cu excepția unuia.

Sebastian Vane nu are nimic. Întors din război rănit, și-a găsit tatăl nebun și moștenirea risipită. În plus, zvonurile sinistre care îl înconjoară nu îl fac un pretendent potrivit pentru nimeni, cu atât mai puțin pentru o fată bogată. Dar Abigail îi luminează viaţa întunecată și este singura în stare să-l vadă cum este cu adevărat, dincolo de reputația lui ruinată. Ar putea avea astfel un viitor împreună… dacă nu ar apărea un alt pretendent, mult mai pe placul părinților ei. Căci Benedict Lennox este tot ce nu este Sebastian – bogat, fermecător și moștenitorul unui conte. Va renunța Sebastian fără luptă la singura femeie pe care a iubit-o vreodată? Iar Abigail va putea înfrunta consecințele unui imens scandal ca să își asculte chemarea inimii?

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

3 zile cu 45% reducere la mii de cărți. Vezi codurile de reducere

Next Article

Lista Anutei: Zece romane pentru adolescenti

Related Posts

Total
0
Share