fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Invata sa castigi timp!

invata-sa-castigi-timpLumea noastră a devenit din ce în ce mai solicitantă: internet, e-mail, messenger, SMS, smartphone; din ce în ce mai mulţi oameni au sentimentul că dispun de prea puţin timp. Se simt stresaţi, sub presiune.

Cumpara cartea cu reducere de aici.

Învaţă să câştigi timp!, cartea lui Lothar Seiwert, ne arată şapte idei greşite pe care ni le facem despre timp şi ne ajută să identificăm relaţia noastră cu timpul în funcţie de tipul de personalitate: tipul turbo, tipul inventiv, tipul managerului şi tipul pedant. Pentru fiecare dintre aceste tipuri, autorul oferă soluţii de gestionare mai bună a timpului, pentru o viaţă mai echilibrată şi mai eficientă.

Prof. Dr. Lothar Seiwert este cel mai cunoscut expert european în domeniul managementului timpului şi al vieţii, specializat în menţinerea echilibrului între muncă şi viaţa. În ultimii ani, el a primit numeroase premii pentru activitatea sa, printre care Benjamin-Franklin Preis şi Life Achievement Award, un premiu pentru întreaga activitate acordat de German Speakers Association.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

"Lunetistul", de Marin Malaicu-Hondrari (Editura Polirom)

Next Article

Descarca gratuit cartea de activitati pentru copii Maddie's Tail Wag

Related Posts

Total
0
Share