fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro
elefant.ro

“Invidia” de Sandra Brown, impreuna cu Libertatea pentru femei

invidiaVineri, 6 noiembrie, revista Libertatea pentru femei ne rasfata cu romanul “Invidia” de Sandra Brown, un roman pasionant asa cum ne-a obisnuit autoarea.

Romanul face parte din colectia “Carti romantice” si poate fi achizitionat impreuna cu revista Libertatea pentru femei la pretul de 9,99 lei de la toate punctele de difuzare a presei.

Descrierea cartii “Invidia” de Sandra Brown:

Maris face parte dintr-o lungă dinastie de editori americani. Tatăl ei, Daniel, este cel care a adus Matherly Press pe culmile succesului, iar acum, la vârsta a treia, se pregătește să le predea ștafeta fiicei și ginerelui său, un editor ambițios și competent.

Atunci când se lasă cucerită de prologul unui roman trimis la redacție de un autor anonim, Maris nu știe că viața ei, aparent perfectă, urmează să se prăbușească asemenea unui castel din cărți de joc. Insistă să-l caute pe scriitorul misterios, neavând habar că astfel nu face decât să respecte pas cu pas scenariul unui complot diabolic.

Pe măsură ce citește noi capitole din roman, constată că ficțiunea literară și viața ei personală se întrepătrund. Cine este cu adevărat Parker Evans, autorul retras pe o insulă paradiziacă din Georgia? Cine este cu adevărat Noah Reed, fermecătorul ei soț? Obiceiul ei de a se îndrăgosti de eroii cărților care o fascinează nu a ajutat-o în trecut, iar acum îi este mai dificil ca oricând să aleagă între relația cerebrală din metropolă și pasiunea dezlănțuită pe care o cunoaște pe plantația de bumbac din Sud.

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Psihologie. Idei fundamentale [Editura Litera, 2015]

Next Article

Calea luptătorului paşnic, de Dan Millman

Related Posts

Total
0
Share