fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Ispitirea unui inger de Mary Balogh, noua carte din colectia “Carti romantice”

ispitirea-unui-ingerVineri, 7 august, revista Libertatea pentru femei ne bookura cu romanul Ispitirea unui inger de Mary Balogh, un nou volum al colectiei “Carti romantice”. Acest roman este al patrulea volum al seriei Huxtable.
Cartea impreuna cu revista vor putea fi achizitionate la pretul de 9,99 lei de la toate punctele de difuzare a presei.

Despre Ispitirea unui inger de Mary Balogh

Cassandra Belmont, Lady Paget își dorește un iubit bogat, de viță nobilă, dispus să-i ofere o viață fără griji. Căsătoria iese din discuție pentru văduva acuzată că și-a ucis în mod brutal fostul soț și care acum trebuie să facă uz de frumusețea ei pentru a supraviețui.

Cassandra consideră că atrăgătorul Stephen Huxtable, cel mai eligibil burlac al Londrei este exact ce îi trebuie, iar acesta, după ce o privește o singură dată pe superba și misterioasa Lady Paget este convins că a găsit femeia ideală cu care să-și împartă patul pentru o vreme. Însă o singură noapte de pasiune schimbă toate regulile pentru amândoi.

Cassandra e acum în pericol să piardă singurul lucru pe care a jurat că nu îl va ceda niciodată – inima ei. La rândul lui, Stephen o dorește pe Cassandra mai mult decât a dorit vreodată o femeie și nu va avea liniște până când ea nu îi va aparține cu totul.

Anuta Stanculeanu
Total
23
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Câștigătorul Premiului Pulitzer 2014, Sticletele, de Donna Tartt, va fi ecranizat

Next Article

Top Elefant: cele mai citite carti de catre romani in iulie 2015

Related Posts

Privacy Preference Center

    Total
    23
    Share