fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

“Iubiri si destine”, o noua colectie de inserturi impreuna cu Libertatea

iubiri_destineEditura Litera și Libertatea vă oferă o nouă colecție extraordinară, avându-le ca protagoniste pe cele mai faimoase femei din istorie, cu iubirile și pasiunile lor.

Pe fascinantul fundal istoric al Renașterii italiene, al Angliei secolului al XVI-lea, al Egiptului antic sau al Franței lui Napoleon, vom retrăi dramele și iubirile a opt femei remarcabile: Lucrezia Borgia, Maria Tudor, Maria-Luiza, Nefertiti, Caterina de Medici, Sisi, Isabella de Castilia și Anne de York.

Dincolo de intrigile de la curte, de căsătoriile aranjate din interes, cărora trebuie să se supună, de orgoliile și greșelile lor, toate au în comun un lucru: iubesc și vor să fie iubite.

Din nefericire, de multe ori, statutul lor le împiedică să fie libere și le obligă să se conformeze cerințelor de stat. Dar frământările lor, speranțele și visurile lor sunt ale oricărei femei, indiferent de epoca în care trăiește.

Primul roman al colecției va apărea miercuri, 18 iunie, împreună cu ziarul Libertatea: Lucrezia Borgia. Păcate din iubire de Jean Plaidy.

Pretul cartilor din colectie este de 14,9 lei pentru ziar + carte.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Vladimir Tismaneanu si Marius Stan lanseaza volumul „Dosar Stalin”

Next Article

Conferinta si sesiune de autografe cu Wolf Lepenies

Related Posts

Total
0
Share