fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Jocul vieţii şi cum să-l jucăm de Florence Scovel Shinn, împreună cu ziarul Adevărul

Jocul vietiiAstazi, 22 februarie, ziarul Adevarul ne aduce ca insert cartea „Jocul vieţii şi cum să-l jucăm” de Florence Scovel Shinn, la pretul de 12,99 lei. Cartea impreuna cu ziarul poate fi gasita la toate punctele de difuzare a presei.

Despre întreaga coloecție găsiți detalii aici.

Prezentarea cartii:

Jocul vietii si cum sa-l joci este cea mai cunoscuta carte a autoarei Florence Scovel Shinn, marea maestra spirituala care a modelat domeniul evolutiei spirituale si al Noii Gandiri, la inceputul secolului XX. A fost publicata in 1925, iar acum, la 90 de ani de la aparitie, cartea ramane la fel de profunda si de adevarata, deoarece Adevarul este unic, nu se demodeaza, iar cartea vorbeste despre Adevar.

Florence Scovel Shinn a avut marele merit de a sintetiza si populariza, prin cursurile tinute, invataturi milenare despre Om si interactiunea lui cu Universul, exemplificandu-le prin situatii inspirate din viata de zi cu zi (relatia cu banii, familia, iubirea, profesia, Divinitatea etc.).

Din aceasta carte mica, dar plina de adevaruri mari, aflam ca:

  • viata nu este o lupta, ci un joc – un joc in care nu poti castiga daca nu cunosti legea spirituala;
  • regulile acestui jos sunt cuprinse in Biblie: atat in Vechiul Testament, cat si in Noul Testament;
  • imaginatia este „foarfeca mintii” si decupeaza fara incetare imaginile pe care omul le va intalni in realitatea sa;
  • prin folosirea corecta a imaginatiei, omul poate dobandi tot ceea ce-si doreste: bani, bogatie, faima, relatia perfecta;
  • ca fiecare gand si fiecare cuvant de azi ne creeaza realitatea de maine, de aceea este foarte important sa ne antrenam mintea sa gandeasca in mod corect.
Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Lista Anutei: Zece carti in care actiunea se impleteste cu politica

Next Article
in umbra adevarului

În umbra adevărului, de Eva Kas

Related Posts

Total
0
Share