fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Jocuri si jucarii ieftine pentru un inceput de an jucaus :-)

Multi dintre cititorii nostri au cumparat la sfarsit de an jocuri si jucarii Lego. Ne bookura mult acest lucru, Lego fiind si unul dintre jocurile preferate la noi in casa. Imaginatia celor mici zburda si plasmuieste din micile bucatele colorate de piese Lego adevarate minunatii cu care ne mandrim. Daca mai luam in calcul si scenariile Lego, acele constructii incredibile ce prind “viata” ajutandu-ne de sfaturile dintr-un manual, atunci chiar putem spune ca Lego este cu adevarat fascinant. Vezi aici mai multe jucarii Lego.

Faptul ca multi copii au primit de sarbatori jucarii Lego, cum spuneam la inceput, ne bucura foarte mult. Vom continua sa promovam nu doar brandul Lego, ci si alte jocuri si jucarii pe care le consideram foarte bune pentru copii (multe din ele le testam in familie si abia apoi vi le supunem atentiei).

Multe dintre jocurile si jucariile ramase nevandute la sfarsit de an au acum reduceri tare dragute. Le puteti vedea pe toate aici. Atentie, reducerile sunt cuprinse in campanii care se epuizeaza in timp. Daca ochiti ceva dragut ar fi bine sa si comandati! Spor la joaca!

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

73 de carti interesante cu doar 2,9 lei titlul

Next Article

Avem emotii. Astazi tragem la sorti castigatorul concursului de final de an

Related Posts

Total
0
Share