fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Colectia Bestseller Biografii: “Jukov”,de Robert Forczyk, impreuna cu Jurnalul National

gheorghi-konstantinovici-jukovAstazi, 3 noiembrie, apare împreună cu Jurnalul Naţional cel de-al cincilea volum al colecţiei Bestseller Biografii: Gheorghi Konstantinovici Jukov, de Robert Forczyk.

Jukov a fost figura dominantă a Armatei Roşii în al Doilea Război Mondial. Ca înalt ofiţer al Stavka (Marele Cartier General al Armatei Roşii), Jukov a acţionat în toate sectoarele critice în calitate de consultant, coordinator şi comandant de facto pe câmpul de luptă ori de câte ori i s-a cerut.

Colecţia Bestseller Biografii este o serie de cărţi despre peronalităţi care au schimbat cursul istoriei: Napoleon Bonaparte, de Gregory Fremont-Barnes, Lawrence al Arabiei, de David Murphy, Mustafa Kemal Atatürk, de Edward J. Erickson, Hannibal, de Nic Fields, Gheorgi Konstantinovici Jukov, Caius Iulius Caesar, Nic Filds.

În fiecare volum veți găsi detalii inedite din anii de formare, intrarea în viața militară, cucerirea puterii și ultimii ani din viață, însoțite de fotografii de arhivă, care documentează textul în imagini sugestive.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

"Misiunea Bufonului", de Robin Hobb [Editura Nemira, 2014]

Next Article

3 noiembrie: DVD Anna Karenina, impreuna cu ziarul Adevarul

Related Posts

Total
0
Share