fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

“Khadija” de Marek Halter, impreuna cu Libertatea pentru femei

khadijVineri, 30 octombrie, revista Libertatea pentru femei ne aduce ca insert romanul “Khadija” de Marek Halter, o carte diferita de cartile cu care ne-a invatat revista dar la fel de interesanta. Aceasta este prima dintr-o trilogie care cel mai probabil va fi publicata in cadrul colectiet “Carti romantice”.

De asemenea, impreuna cu romanul “Khadija” de Marek Halter, vom primi cadou inca un roman de la inceputurile colectiei la acelasi pret de 9,99 lei.

Descrierea cartii:

O prosperă femeie de afaceri, Khadija este văduvă. Pentru a-și păstra locul în sânul comunităţii negustorilor bogaţi din Mecca, ea trebuie să se recăsătorească și, contrar așteptărilor, alege un bărbat sărac, necunoscut și neștiutor de carte: Mahomed ibn Abdallah. Deși este cu 12 ani mai tânăr decât ea, Khadija este foarte îndrăgostită, iar Mahomed, la rândul său, nu vede vârsta Khadijei, ci frumuseţea și inteligenţa ei. Știe că este femeia pe care o va putea îndrăgi și respecta, și care îi va oferi dragoste și consideraţie. În zece ani minunaţi, cuplul se afirmă în societatea din Mecca. Khadija se impune drept o femeie de excepţie, în timp ce moderaţia și înţelepciunea lui Mohamed îi cuceresc pe mai-marii orașului, iar fericirea celor doi devine completă odată cu nașterea copiilor. Brusc însă, soarta lor se schimbă, căci o mare nenorocire se abate asupra orașului, anunţând vremurile noi care vor veni: Mohamed se izolează în deșert, unde primește învăţăturile ce vor constitui fundamentele uneia dintre cele mai formidabile aventuri religioase din lume.

Vineri 30 octombrie apare la chioșcuri KHADIJA de Marek Halter, autorul a numeroase cărți pe teme biblice sau evreiești, premiate și aflate pe lista de bestselleruri a New York Times.

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares
1 comment
  1. Nu prea s-a vandut. este vorba despre prima sotie a profetului Mohamed, intemeietorul religiei islamice. stiti ca ei au mai multe sotii legitime si cadine in harem. eu cred ca se preta la Iubiri&destine, fiind istorica. preferam sa citesc o carte de Cherry Adair!

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Editura Litera va publica cărțile scrise de Svetlana Alexievici

Next Article

Labirintul apelor, de E.L. Doctorow

Related Posts

Total
0
Share