fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

La multi ani 2015! La cat mai multe carti citite si-n acest an

booksLa inceput de an nu avem ce sa va dorim mai mult decat sanatate si cat mai multe carti interesante. Cu siguranta vor fi si deceptii (asa e si bine sa fie, altfel nu am avea cum sa ne dam seama cat de buna este o carte buna – traim intr-o lume in care avem nevoie de repere), dar vor fi si carti excelente ce ne vor bucura peste masura.

Stiu ca editurile ”comploteaza” si vor lansa si in acest an carti fabuloase, dar mai stiu si ca sunt cativa autori romani capabili sa ne ofere surprize remarcabile si in 2015.

Vor fi si targuri de carte, multe lansari si evenimente, dar vor fi si multe campanii si reduceri de preturi in librariile online. Vom incerca si in acest an sa va aducem cat mai aproape CARTEA, sa va oferim idei, recenzii si multe alte indemnuri care sa va incurajeze sa cititi mai mult.

Personal voi incerca in acest an sa ma reintorc putin catre copilarie, mi-am propus sa citesc o lista generoasa de titluri de carti pentru copii. E un exercitiu, dar si o nevoie. Va doresc din suflet sa ajungeti sa vreti sa cititi/recititi cartile copilariei, dar si actualele carti pentru copii.

Sa aveti un an plin de bookurii si daca aveti un vis va doresc sa vi se implineasca. Visul meu este sa nu uit sa visez :)

Cu prietenie,
Bogdan

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Ofertele magice de sarbatori nu s-au terminat. Cumpara-ti primele carti din 2015!

Next Article

Reducerile zilei. 3 ianuarie 2015

Related Posts

Total
0
Share