fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Lecțiile istoriei, de Will și Ariel Durant – la chioșcuri

Luni, 17 februarie, apare un nou volum în imprintul Carte Pentru Toți – Lecțiile istoriei. Studii despre 5 000 de ani de istorie, cultură și civilizație umană, de Will și Ariel Durant.

Lecțiile istoriei

Disponibil la toate punctele de difuzare a presei la doar 19.99 lei.Un studiu concis al culturii și civilizației omenirii, Lecțiile istoriei este rezultatul muncii de o viață a istoricilor câștigători ai Premiului Pulitzer Will și Ariel Durant, care au reușit, în paginile acestei cărți, să prelucreze pentru cititor imensa cantitate de informații și experiență dobândită în urma celor patru decenii în care și-au conceput lucrarea lor monumentală în zece volume The Story of Civilization (Povestea civilizației).

Prin intermediul acestui compendiu accesibil despre filosofie și progres social, cei doi autori ne poartă într-o călătorie prin istorie, explorând posibilitățile și limitările umanității de-a lungul timpului. Punând alături marile personalități, ideile și realizările omenirii împreună cu ciclurile războaielor și ale cuceririlor, Will și Ariel Durant ne dezvăluie temele de căpătâi ale istoriei și ne oferă un înțeles pentru povestea noastră.

Capodopera celor doi Durant își are locul în orice bibliotecă din lume. Arkansas Democrat-Gazette

bogdan
Total
18
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Books45

Books45 e activ! Ai minim 45% reducere la mii de cărți!

Next Article
Din ce este făcut un măr?

Seară dedicată lui Amos Oz și volumului Din ce este făcut un măr?

Related Posts

Total
18
Share