fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Lego Duplo sau Lego City? Ce varsta are copilul tau?

Ne stiti mari fani ai pieselor si scenariilor Lego! Am tot povestit pe aici, ori de cate ori am avut ocazia, asa ca nu ratam momentul si va spunem si astazi cate ceva despre minunatele bucatele de plastic.

In functie de varsta copilului, de la Lego pot fi achizitionate piese care sa-i faca pe micii curiosi sa se desfasoare in voie. Daca pentru cei mai maricei Lego ofera adevarate colectii, parca din ce in ce mai complicate, cei mici sunt si ei rasfatati cu celebrele piese Lego Duplo. Am ales sa va spunem cate ceva si astazi pentru ca am vazut ca Lego Duplo si Lego City sunt disponibile in niste promotii dragute. Asa ca daca aveati in intentie sa cumparati Lego pentru cei mici zilele acestea o puteti face si de aici.

Daca vreti ne puteti spune care sunt scenariile Lego preferate de copiii dvs. Vom fi mai atenti pe viitor si vom semnala noi aparitii Lego si din acele categorii. Sa aveti o saptamana minunata!

lego_city

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Editie noua "12 ani de sclavie", de Solomon Northup

Next Article

Un nou roman politist in Colectia San-Antonio: "Splina in suc propriu"

Related Posts

Total
0
Share