fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Leia și David, prima carte din România pentru copii despre doi frați cu sindrom Down

Întotdeauna am spus că o carte poate face și mult bine. Și este excelent că se scriu cărți despre orice, chiar și cărți despre nimic. Dar nu despre asta este vorba acum. Mădălina Turza, președinte Centrului European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilități, a publicat recent o carte pe tema sindromului Down, Leia și David. Cartea merită promovată, ba chiar și citită de cât mai multă lume. Obișnuim să căutăm informații pentru a înțelege anumite probleme doar atrunci când ne confruntăm cu ele. Cartea Mădălinei îți propune o poveste pe care și tu o poți schimba… Cartea se vinde exclusiv prin eMAG și astăzi are prețul de 20 lei.

Mai multe detalii despre carte găsiți aici.

Am adunat in povestea Leiei si a lui David multe povesti nespuse, un munte de iubire si credinta in copilul meu, in copiii nostri si in toti oamenii frumosi pe care i-am intalnit in ultimii ani de cand lupt pentru drepturile copiilor cu dizabilitati. Cred ca povestea celor doi frati aduce aproape de noi realitatea umana a unei familii care are marea bucurie si, simultan, marea tristete de a creste un copil cu dizabilitati. – Mădălina Turza, președinte CEDCD.

Leia și David

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Marșul asupra Europei

În curând, la Adenium: Marșul asupra Europei. Noile dimensiuni ale migrației, coordonator Sorin Bocancea

Next Article

Cum au promovat o carte pentru copii Barack și Michelle Obama

Related Posts

Total
0
Share