fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Libertatea iti daruieste DVD-uri cu cei mai indragiti actori romani

libertatea_+_colectie_teatru

Ziarul Libertatea ne daruieste clipe de neuitat alaturi de cei mai indragiti actori romani. Miercuri, 10 aprilie, caută la chioşcuri DVD-urile din seria “Comedii romanesti de colectie”! Titlurile acestei serii sunt: “Cucoana Chirita”, “Chirita in Iasi”, “Sfantul Mitica Blajinul” si “Cuibul de Viespi”.

Pretul ziarului + DVD este de doar 2.99 lei.

Despre “Cucoana Chirita”:

Cucoana Chirita’ comedia muzicala, plina de verva, urmareste stradaniile Chiritei, proaspat intoarsa de la Paris, sa-si ‘frantuzeasca’ intreaga familie si sa parvina: barbatul, ispravnic la Iesi, iar duducile – Aristita si Calipsita- ‘eudcarisite si parisuite’, maritate cu barbati de soi, prin care sa se urce ‘sus, sus, sus tot mai sus’. Rapiditatea cu care se desfasoara intriga, comicul personajelor, veselia nebuna a cupletelor, fac din acest divertisment cinematografic o comedie irezistibila.

‘Chirita in Iasi’ vodevil cinematografic cu personaje deja cunoscute, abunda in peripetii spumoase, atragatoare prin inlantuirea alerta. Pentru a le gasi fetelor barbati cu rang, Cucoana Chirita are parte de aventuri, incurcaturi, urmariri, pacaleli, care par a nu se mai ispravi. Pungescu si Bondici, cartofori vestiti, se travestesc in ‘orfeline’, se dau drept boieri, sporind incurcaturile si marind hazul. Orbita de visul de marire, Chirita e gata sa si-i faca gineri. Dar arestarea ‘cotcarilor’face ca cele doua domnisoare sa se poata casatori cu alesii inimii lor.

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Conferinta: Blair Singer vine pe 10 aprilie in Bucuresti

Next Article

Arhitectura creativa: o librarie ca la carte

Related Posts

Total
0
Share