fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Librăria Delfin își deschide porțile!

libraria-delfinLibrariaDelfin.ro, platforma online ce pune la dispoziția publicului o gamă completă de materiale didactice pentru învățământul preuniversitar, se extinde cu deschiderea primei librării.

Începând cu 15 octombrie, ne găsiți pe Strada Cernăuți numărul 31 din București, Sector 2, unde cărțile școlare, rechizitele și produsele de birotică și papetărie disponibile pe site-ul www.librariadelfin.ro se vor regăsi pe rafturile librăriei.

Oferta include binecunoscutele auxiliarele școlare semnate Editura Delfin destinate elevilor de gimnaziu și liceu, titluri ale celor mai importante edituri din țară și noua paleta de rechizite, produse de birotică și papetarie.

Lucrări ce constau în culegeri de exerciții și probleme, ghiduri de pregătire a examenelor de Evaluare Națională și Bacalaureat, manuale școlare, auxiliare didactice, antologii de texte, caiete de vacanță, cărți de beletristică și carte străină vor face parte din colecția librăriei Delfin.

„Tot mai multe persoane ne întreabă unde ne pot găsi. Începând cu luna octombrie, deschidem prima locație cu vânzare directă pentru a întâmpina și publicul care dorește să pășească în librărie, să răsfoiască o carte și să vadă produsele căutate înainte de a le achiziționa. Pentru eficientizarea timpului, ne găsiți în continuare online, unde puteti alege varianta mai rapida de comandă” – Alexandru Popa, Director General Librăria Delfin.

Va invităm, așadar, într-un cadru nou, unde conceptul modern, stil butic, se îmbină perfect cu atmosfera prielnică petrecerii timpului printre cărți, materiale de studiu și jucarii!

Comunicat Editura Delfin

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Seara japoneza la Humanitas: Profesorul si menajera de Yoko Ogawa

Next Article

Genul nostru de trădător, de John le Carre

Related Posts

Total
0
Share