fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Lista norocoasă, de Rachael Lippincott (Editura Litera, 2021)

Lista norocoasă

Lista norocoasă, de Rachael Lippincott, este o poveste captivantă, împletită cu sensibilitate, ce oscilează între noroc și neșansă.

Emily Clark împreună cu mama ei s-au considerat mereu norocoase. Asta până într-o zi în care mama află că suferă de o boală necruțătoare care îi va aduce sfârșitul.

Vezi preț cu reducere

Chiar dacă timpul a trecut și s-au împlinit trei ani de când mama ei nu mai este, durerea a rămas la fel de intensă și lucrurile s-au înrăutățit brusc pe toate planurile.

Emily tocmai s-a despărțit de iubitul ei, tatăl ei vrea să vândă casa dar să și doneze lucrurile ce au aparținut fostei soții, crezând că astfel rupe toate punțile cu trecutul dureros.

Emily nu prea are cui să se destăinuie dar măcar Blake, fiica celui mai bun prieten al tatălui ei, o poate asculta.

„O poveste de dragoste captivantă și sensibilă despre a afla cine ești și pe cine iubești, când persoana cu care ai împărtășit mereu totul nu mai este lângă tine.” – Kirkus Reviews

Printre lucrurile mamei Emily găsește o listă cu dorințe de îndeplinit înaintea ultimului an de liceu. Încurajată și susținută de Blake, ia această listă ca o provocare și amândouă pornesc într-un lung drum pentru a bifa cât mai mult din cerințele listei norocoase.

Cu cât se apropie mai mult de împlinirea ultimei dorințe, realizează că prietenia lor se transformă în ceva la care nici ele nu se așteptau.

Cartea Lista norocoasă, de Rachael Lippincott a apărut la Editura Litera și poate fi comandată de aici.

Silvia Filip
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Festivalul Internațional de Carte Litera

Top 10 cele mai vândute cărți la Festivalul Internațional de Carte Litera

Next Article
Fecioarele

Fecioarele, de Alex Michaelides (Editura Litera, 2021)

Related Posts

Total
0
Share