fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Litera lanseaza cartea “Olive Kitteridge”, care sta la baza miniseriei realizate de HBO

Olive-Kitteridge-Elizabeth-StroutLitera lanseaza cartea Olive Kitteridge, care sta la baza miniseriei realizate de HBO si nominalizate pentru 3 Premii Globul de Aur.

Editura Litera lansează joi, 18 decembrie, cartea Olive Kitteridge de Elizabeth Strout, care stă la baza miniseriei de succes realizată de HBO. Cele trei nominalizări la Premiile Globul de Aur 2015 pentru miniseria din patru părți Olive Kitteridge, sunt la categoriile: Cel mai bun film de televiziune/ miniserie, Cea mai bună actriţă în rol principal într-o miniserie/ film de televiziune (Frances McDormand) și Cel mai bun actor într-un rol secundar într-un serial, miniserie sau film TV (Bill Murray).

Volumul va apărea la toate chioșcurile de ziare, împreună cu Libertatea, la prețul de 11,99 lei. Olive Kitteridge de Elizabeth Strout este o carte despre pierdere, despre neputinţa de a stabili sau a reînnoda legăturile sufleteşti cu cei apropiaţi, dar şi despre speranţă şi reînnoire. Ceea ce înseninează existenţa dureros de confuză, uneori lipsită de sens a personajelor sunt clipele fugare în care aceştia înţeleg că viaţa vibrează totuşi de frumuseţe şi că merită a fi trăită. Cartea a obţinut Premiul Pulitzer pentru ficţiune în 2009.

Colecția Clasici moderni adună laolaltă scriitori moderni ale căror opere au devenit deja repere clasice, dar și autori contemporani a căror valoare literară le prefigurează statutul de „clasici“. Cele mai importante, mai provocatoare, mai emoționante, mai revoluționare opere din ultimii 125 de ani – cărți care vor continua să fie citite de la o generație la alta. Din această colecție mai fac parte Prea multă fericire de Alice Munro, Maestrul și Margareta de Mihail Bulgakov și Portretul lui Dorian Grey de Oscar Wilde.

Comunicat de presa Editura Litera

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

"Stoner" de John Williams [Editura Polirom, 2014]

Next Article

Seara italiana la Libraria Humanitas Kretzulescu

Related Posts

Privacy Preference Center

    Total
    0
    Share