fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Litera lanseaza pe DVD colectia Filme de Aur din cinematografia rusa, impreuna cu ziarul Adevarul

Începând de luni, 3 noiembrie, Litera aduce în premieră pe DVD colecția Filme de Aur din cinematografia rusă. Anna Karenina, Dramă la vânătoare, Zboară cocorii și Tigrul alb sunt filmele de excepție Mosfilm care vor apărea la toate chioșcurile de ziare, împreună cu ziarul Adevărul, în fiecare luni, la prețul de 14,99 lei.

Anna Karenina (dramă, romantic, 1967), cea mai bună ecranizare a unei capodopere clasice, apare pe DVD în două părți, pe 3 noiembrie.

1-Anna-Karenina-3D

Dramă la vânătoare (dramă, istoric, romantic, 1978), nominalizat la Marele Premiu al Festivalului Internațional de Film de la Cannes – Palm d’Or 1978, apare pe 10 noiembrie.

2-Drama-la-vanatoare-3D

Zboară cocorii (dramă, romantic, 1957) a câștigat Marele Premiu al Festivalului Internațional de Film de la Cannes – Palm d’Or 1958 și a fost nominalizat la premiile BAFTA 1959 pentru cel mai bun film și pentru cea mai bună actriță străină. Apare pe 17 noiembrie.

3-Zboara-cocorii-3D

Tigrul alb (acțiune, fantastic, 2012), nominalizat la Oscar 2013 pentru cel mai bun film străin, apare pe 24 noiembrie.

4-Tigrul-alb-3D

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Increderea in sine

Next Article

Ce n-ar trebui sa ratezi astazi

Related Posts

Total
0
Share