fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Loveste-ti inima!, de Amelie Nothomb (Editura Trei, 2018)

Loveste-ti inima!La Editura Trei a aparut recent romanul Loveste-ti inima!, de Amelie Nothomb. Cartea este prezenta in colectia Fiction Connection, cea care ne aduce superbe romane de literatura universala. O carte extrem de puternica, de la o autoare pe care o o vom mai urmari. Lectura plcuta!

Marie e cea mai frumoasa fata din orasul ei de provincie. Toate colegele de scoala o invidiaza pentru ca se intalneste cu cel mai ravnit baiat din oras. Dar, dupa ce ramane insarcinata si o naste pe Diana, lucrurile se schimba. Diana fura inimile tuturor celor pe care ii intalneste, facand-o geloasa pe mama ei.  Loveste-ti inima! spune povestea Dianei.

Povestea unei tinere exceptionale care creste fara iubirea mamei. Povestea relatiilor ei cu alte femei: cu Elisabeth, prietena ei cea mai buna, cu Olivia, mentorul ei, cu sora ei Celia si, bineinteles, cu mama sa. E o poveste despre sentimentele mai putin nobile care anima relatiile umane: rivalitate, gelozie, neincredere.

Cu inteligenta si umor, Amelie Nothomb construieste un roman complex despre dificultatile relatiei mama-fiica.

“Unul dintre cele mai bune romane ale lui Amelie Nothomb. Sfasietor, crud si impecabil scris.” – Lire

“Cititi Amelie Nothomb! E ca si cand ai deschide un sac plin cu surprize.” – Le Globe-Lecteur

“O carte excelenta despre gelozie, maturizare, relatia mama-fiica, tarie de caracter si tradare.” – Le Salon Litteraire

Amelie Nothomb (pe numele ei adevarat Fabienne Claire Nothomb) s-a nascut in 1966, in orasul belgian Etterbeek, intr-o familie de diplomati. A locuit in Japonia de la doi la cinci ani, apoi in China, Statele Unite, Bangladesh, Burma si Laos. A debutat in 1992 cu romanul Igiena asasinului si a castigat numeroase distinctii, printre care Marele Premiu pentru Roman al Academiei Franceze si de doua ori Premiul Alain-Fournier.

Cartile ei au fost traduse in peste douazeci si cinci de limbi.

Loveste-ti inima! este primul roman din seria de autor Amelie Nothomb si poate fi cumparat online de la Elefant, Libris sau Esteto.

bogdan
Total
0
Shares
2 comments

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Cartografia lumii de dincolo

Lansare de carte: Cartografia lumii de dincolo, de Laura T. Ilea

Next Article
Zilele marilor reduceri

Cărți ieftine: Zilele marilor reduceri la Elefant

Related Posts

Total
0
Share