fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Machiajul perfect în 10 minute – 50 de Lookuri complete (Editura Litera)

machiajul_perfectSmookey eyes, machiaje subtile, sexy sau extravagante, Boris Entrup vă arată cum să obţineţi 50 de lookuri perfecte in 10 minute.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=product_store&aff_code=2adb44b45&campaign_unique=0a8a2c4d9&unique=f91187a5d”]Cumpara cartea de aici[/button]

Sunt explicate cele mai importante tehnici de machiaj şi vă sunt oferite sfaturi pentru a obţine un efect senzaţional. În plus, vă sunt puse la dispoziţie 10 filme de machiaj cu Boris Entrup. Cu ajutorul aplicatiei QR de pe smartphone sau de pe tabletă, scanaţi codurile QR din interiorul cărţii şi vizionaţi filmele!

Boris Entrup este unul dintre cei mai apreciaţi make-up artişti la nivel mondial, lucrând exclusiv pentru Maybelline Jade. A făcut parte din juriul emisiunii Next Topmodel, ediţia germană, şi este beauty expert pentru numeroase vedete de cinema şi manechine celebre. Datorită talentului şi inspiraţiei sale, este un adevărat trendsetter în ceea ce priveşte machiajul.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Editura Curtea Veche lanseaza la Adjud Colectia "Cartile Copilariei"

Next Article

Reduceri de 30% la Biografiile Litera

Related Posts

Total
0
Share