fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Maestrii SF-ului Romanesc: “Iarba cerului”, de Constantin Cublesan (Editura Nemira)

iarba_ceruluiRomanul Iarba cerului, de Constantin Cubleșan, a cărui primă ediție a fost tipărită în anul 1974, deschide seria Maeștrii SF-ului Românesc, inițiată de Editura Nemira în cadrul Colecției Nautilus și este disponibil în toate librăriile începând de astăzi.

Seria Maeştrii SF-ului Românesc își propune să prezinte publicului român cei mai valoroşi autori de gen din România precum şi scrieri de succes din a doua jumătate a secolului XX. Următoarele volume care vor apărea în noua serie sunt Nopțile memoriei de Mircea Opriță și Cuadratura cercului de Gheorghe Săsărman.

Cu un premiu pentru proză din partea Uniunii Scriitorilor din România, volumul Iarba Cerului este mai mult decât o mostră de proză science-fiction, este un roman profund, construit “dintr-un inteligent sistem de corespondenţe, din aluzii la realităţile lumii contemporane” (Petru Poantă)

[button target=”_blank” style=”” class=”” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=product_store&aff_code=2adb44b45&campaign_unique=9617003d6&unique=cd54b2a21″]Cumpara cartea cu reducere de aici[/button]

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Cove, invitat la „Clasicii repovestiţi. Ateliere de lectură pentru copii isteţi”

Next Article

10 lei reducere la elefant.ro. Ia-ti voucherul de aici :-)

Related Posts

Total
0
Share