fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

“Magia umbrei”, de Nora Roberts [Editura Lira, 2014]

magia-umbreiIn colectia de carti romantice de la Editura Lira semnalam o noua aparitie semnata de Nora Roberts. Este vorba de romanul “Magia umbrei” despre care gasiti cateva vorbe mai jos.

Daca sunteti pasionati de carti romantice puteti cumpara si aceasta noutate, mai ales ca acum are si o reducere frumoasa.

Despre carte

Soimarul Connor O’Dwyer are in sange legendele si intelepciunea traditionala din Irlanda si numeste cu mandrie districtul Mayo caminul lui. Acolo traieste si sora lui, Branna, acolo verisoara sa Iona a intalnit iubirea adevarata – si tot acolo ii asteapta confruntarea finala cu raul absolut.

Meara Quinn este prietena de suflet a Brannei, iar drumurile ei si ale lui Connor se intalnesc in fiecare zi, in timpul excursiilor oferite turistilor care vin sa admire frumusetile tinutului. Ea are ochi de tiganca si un trup de zeita… pe care Connor le-a admirat intotdeauna, fara a merge mai departe cu gandul – pana in momentul in care apropierea mortii ii arunca pe-amandoi intr-un vartej de emotii de neoprit.

Meara stie ca multe femei si-au croit drum in patul lui Connor, dar nici una si in inima lui… pana acum. Se multumeste insa doar cu pasiunea fierbinte dintre ei, ingrozita ca ar putea pierde prietenia lor daca si-ar permite sa simta mai mult. Curand insa, trecutul se va insinua in viata lor, amenintand sa distruga tot ceea ce a construit iubirea…

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Peste 100.000 de mii de carti ieftine. Reduceri de pana la 93%

Next Article

Colectia Povesti pentru toti copiii + Cutie CADOU

Related Posts

Total
0
Share