fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

“Magie furata” de Mary Jo Putney, impreuna cu Libertatea pentru femei

Magie furataVesti bune azi de la revista Libertatea pentru femei! Cartea care va fi distribuita incepand de astazi cu revista este romanul “Magie furata” de Mary Jo Putney, al doilea volum al seriei “Protectorilor” dupa “Sarutul sortii”. Cartea impreuna cu revista vor putea fi cumparate la pretul de 9,99 lei.

Despre cartea “Magie furata” de Mary Jo Putney

Moştenitorul unui titlu străvechi, Simon Malmain, contele de Falconer, este bine-cunoscut printre Protectori, oameni cu puteri magice, însă nu întotdeauna iubit – cei care pun în aplicare legile sunt rar pe placul celor pe care îi protejează.

O misiune simplă, în care trebuie să înfrunte un Protector renegat ce a abuzat de puterile lui, se dovedeşte a fi un dezastru când Lord Drayton, aruncă asupra urmăritorului său, Simon, o vrajă ce nu poate fi risipită decât de însuși Drayton… sau prin moarte. Sprijinul neașteptat vine de la Meg, o tânără care îl ajută să se elibereze. Dar Meg este prinsă într-o lume întunecată de temeri şi amintiri uitate, iar Simon îi redă adevărata natură şi forţa magiei furate. Nevoia reciprocă pentru puterea celuilalt îi uneşte… eliberând în acelaşi timp magia pasiunii. Dar dorinţa nu poate fi împlinită înainte ca vrăjitorul renegat să fie oprit, căci Drayton are un plan diabolic, şi numai un act de iubire disperat poate să le salveze viitorul… sau să distrugă tot ce le este drag pe lume.

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Pe strada Jamaica, de Samantha Young (Editura Trei)

Next Article

Carti cu Libertatea: "Jurnalul unei iubiri" de Johanna Lindsey

Related Posts

Total
0
Share