fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Mănânci mult, slăbeşti mult. Dieta metabolismului rapid, de Haylie Pomroy şi Eve Adamso

Dieta metabolismului rapidEditura Niculescu anunță pentru astăzi, 1 iunie, lansarea volumului „Mănânci mult, slăbeşti mult. Dieta metabolismului rapid”, de Haylie Pomroy şi Eve Adamso. Evenimentul o va avea ca invitat pe prof. dr. Veronica Mitescu şi va fi moderat de prof. univ. dr. Cristian Niculescu. Cum de a ajuns mâncarea inamicul public nr. 1, iar cărţile despre slăbit bestsellers? De vină este… mâncatul, iar nutriţioniştii de top ca Haylie Pomroy vin să rezolve problema.

Cartea este o împărtăşire de „reţete” pentru a combate cele mai frecvente greşeli pe care metabolismul uman nu le poate repara zilnic, drept care ne trezim cu epuizare, greutate în exces, boală. Simpla ţintire a acestor probleme poate readuce organismul în stare de energie vibrantă şi la o stare de bine pe care, totuşi, felul în care trăim i-o poate asigura cu doar puţină atenţie şi un strop de grijă. Nu este doar schimbare de viaţă, este, până la urmă, salvare de viaţă. Şi, cum nimic nu este mai concludent decât exemplul propriu, Haylie Pomroy vine cu povestea de viaţă personală şi cu felul în care a ajuns să elaboreze programe de alimentaţie care au influenţat în bine decenii la rând mii de pacienţi care au trecut pragul clinicilor de nutriţie pe care le-a deschis. Invitată a sute de show-uri de televiziune unul mai celebru ca altul, autoarea este binecunoscută în rândul publicului larg, ca şi în comunitatea medicală, pentru abordarea ei specială: transformarea mâncării într-un „medicament” metabolic.

Funcţionează!, cred mulţi pacienţi. În primul rând pentru că este o carte care se înţelege cu uşurinţă, nu este îndesată cu termeni abstracţi sau cu sfaturi date de la înălţimea calităţii de nutriţionist. În al doilea rând, este o lucrare pentru oamenii obişnuiţi şi pentru viaţa de fiecare zi. Pomroy dă sfaturi clare de alimentaţie pentru stările proaste majore care bântuie contemporaneitatea: stresul, oboseala, colesterolul, proasta dispoziţie, diabetul şi sistemul imunitar. Dacă există vreuna – sau mai multe – care vă afectează sănătatea, „Dieta metabolismului rapid” este o lectură necesară care s-ar putea să schimbe totul. Pentru fiecare problemă se oferă o soluţie simplă şi concretă, ţintind felul în care mâncăm pentru a elimina răul pe care îl resimţim. Este genul de carte pe care nu o împrumuţi; fiecare prieten trebuie să-şi cumpere propriul exemplar, pentru că, aşa cum a a mânca este un fapt zilnic, la fel de aproape poate fi şi momentul în care, simţindu-te bine, să „uiţi” că ţi-a fost rău şi să te întorci la obiceiurile proaste. Aşadar, „Dieta metabolismului rapid” este de ţinut aproape, mai aproape decât cele şapte din zece reclame tv la mâncare (de regulă nesănătoasă…). Mai mult, când ai capitole intitulate „Mânâncă pentru a înflori”, nu este doar o carte „învăţătură”, avertisment şi ajutor, ci şi o plăcută lectură la care poţi reveni mereu cu încântare. Unul dintre secretele ei? Dă sentimentul că ţi se adresează personal, că este scrisă pentru tine cu dedicaţie. Şi uite aşa slăbeşti…

Cartea Mănânci mult, slăbeşti mult. Dieta metabolismului rapid va fi disponibilă și online la Libris și Elefant.

Roxana Ichim Istudor
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Lista Anutei: 10 carti speciale pentru copiii din toata lumea. La multi ani!

Next Article
cadou playmobil

Jucării Playmobil cadou de la Libris!

Related Posts

Total
0
Share