fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Mandria lui Jared McKade, de Nora Roberts – impreuna cu Libertatea pentru femei

mandria-lui-jared-mackadeVineri, 4 decembrie, revista Libertatea pentru femei ne bookura cu romanul Mandria lui Jared McKade de Nora Roberts, al doilea volum al seriei “Fratii McKade”. Revista impreuna cu cartea va putea fi cumparata de la toate punctele de difuzare a presei la pretul de 9,99 lei.

Dscrierea cartii Mandria lui Jared McKade:

Avocat respectabil, dar la fel de senzual și de arătos ca toți ceilalți frați ai săi, Jared MacKade pare să aibă ghinion în dragoste, căci este divorțat și singur. Asta până în ziua în care viața i se schimbă radical. Jared este omul care nu întoarce niciodată spatele unei provocări, iar când o întâlnește pe Savannah Morningstar, comportamentul ei necioplit și atitudinea defensivă nu sunt suficiente să-l îndepărteze – ba chiar dimpotrivă.

Gândurile i se învârt necontenit în jurul femeii de o frumusețe păcătoasă, chiar dacă aceasta pare exact opusul a ceea ce Jared părea să caute într-o parteneră de viață – căci Savannah are o voință de fier și este întru totul dedicată doar fiului ei. Dar cu cât ajunge să o cunoască mai bine, cu atât este mai decis să o convingă să renunțe la barierele de apărare cu care trecutul ei dificil a făcut-o să se înconjoare. Savannah a reușit fără să vrea să îmblânzească sufletul orgoliosului avocat. Dar va putea să învingă și obstacolele pe care mândria nemărginită le poate ridica în calea dragostei?

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares
2 comments
  1. O preafrumoasa carte de versuri pentru cei mici, recomandata de marele naist Gheorghe Zamfir. Numai cu Jurnalul National din 11 decembrie. Pret special 16.9 lei.
    sursa: Jurnalul National de azi, 7 decembrie, pagina 11.

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Fraţii corsicani, de Alexandre Dumas

Next Article
Hotelul Bosfor

Hotelul Bosfor, de Esmahan Aykol

Related Posts

Total
0
Share