fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Manual complet de pescuit. 317 sfaturi esentiale: scule, tehnici, tactici

manual-complet-de-pescuitNu stiu daca avem amatori de pescuit printre cititori, dar noua ne place foarte mult pestele :) Asa ca nu puteam rata aparitia unei noi carti – Manual complet de pescuit – care ar trebui sa se regaseasca in biblioteca oricarui pescar.

Cartea Manual complet de pescuit poate fi cumparata cu reducere de aici.

Despre carte

Echipeaza-te! Cum sa alegi cele mai bune momeli si cum sa te adaptezi la orice situatie si tip de apa in care ai de gand sa pescuiesti. Invata cum sa adaptezi echipamentul, sa profiti de dotarile ambarcatiunii si multe altele.

Porneste la drum! De la parauri mici la rauri mari, de la iazuri la lacuri intinse si de la golfuri la oceanul deschis, sute de strategii testate in teren te vor ajuta sa prinzi mai mult peste, cu sau fara barca.

Alege carligul! Fie ca ai iesit la prins biban-soare impreuna cu copiii sau urmaresti stiuca vietii tale, tehnicile si tacticile din aceasta carte iti vor transforma expeditia intr-un succes.

Gaseste pestele! Ghizi profesionisti de pescuit iti spun unde si cum sa gasesti biban, salau de trofeu, pastrav urias si nu numai, chiar in apele de langa casa.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Incepe antrenamentul: Black Friday si marele targ de carte

Next Article

Happy Day! 12 ore de super reduceri la carti! Vezi oferta

Related Posts

Total
0
Share