fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Manual complet de motociclism

manual-complet-de-motociclismNu mai e mult si pasionatii de motociclism isi scot din nou naravasele motoare pe strazi. Daca te pregatesti sa intri si tu in gasca motociclistilor, Editura Litera iti ofera o carte cu toate informatiile de care ai nevoie pentru a face cele mai bune alegeri in ce privesc echipamentul, motorul, dar si comportamentul pe care trebuie sa-l ai pe strada pentru a te feri de pericole. Este o carte excelenta pe care o poti cumpara acum si cu o reducere foarte mare.

Cumpara cartea de aici

Ce poti invata din cartea Manual complet de motociclism:

Cunoaşteţi echipamentul! Indiferent dacă vrei să îţi cumperi prima motocicletă, să faci o adaptare sau să te echipezi pentru stradă, această carte conţine informaţiile de care ai nevoie, privitoare la motociclete, căşti, articole de îmbrăcăminte şi altele.

Mergi pe motocicletă ca un profesionist! Recomandările şi trucurile de la piloţi profesionişti acoperă orice, de la cum să planifici naveta zilnică până la distracţia de o zi pe pistă sau excursia vieţii tale.

Continuă să mergi! Fii propriul mecanic. Aici găseşti ilustraţii şi instrucţiuni detaliate, care te ghidează prin activităţile de întreţinere, depanare şi reparaţii.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Carti cu Libertatea: un nou titlu in Colectia Povesti Nemuritoare

Next Article

Lista Anutei: Zece romane "criminale"

Related Posts

Total
0
Share