fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Manual de tenis, de Nick Bollettieri (Editura Pilotbooks, 2021)

Manual de tenis

Nick Bollettieri, cel mai cunoscut antrenor de tenis care încă din anul 1978 a pus bazele Nick Bollettieri Tennis Academy (în prezent academia IMG), lângă Bradenton, Florida, și a devenit creatorul conceptului de tabără permanentă de tenis, ne oferă un complet ghid de predare și învățare a tenisului.

Cumpără cartea de aici

În cartea Manual de tenis, apărută recent la Editura Pilotbooks (o ediție tradusă de prietenul nostru Jovi de la filme-cărți.ro) sunt prezentate peste 50 de exerciții, pentru jocul de simplu, dar și pentru cel de dublu, fără să fie trecute cu vederea cele mai noi tipuri de tehnici de pregătire fizică și mentală.

“Ca antrenor, Nick știe cu adevărat ce să-i comunice unui jucător, astfel încât acesta să fie capabil să facă următorul pas pentru a ajunge în top.

El m-a ajutat să-mi dau seama că am nevoie mai mult de lucrurile mărunte, decât de cele mari.” – Serena Williams, fost nr 1 WTA

“Nu numai că Nick este un antrenor extraordinar, dar te și motivează extraordinar. Te face să te simți bine pe teren, indiferent de împrejurări.

De asemenea, cunoscându-l mai bine în ultimii ani, pentru mine el nu este doar un antrenor, ci și un mare prieten cu o inimă mare. Nick va fi întotdeauna special.” – Tommy Haas, fost nr 2 ATP

Avem parte de relatări despre experiențele unora dintre jucătorii care au lucrat cu Bollettieri, precum Agassi, Courier, Seles, Pierce, Hingis, Haas, Becker, Jankovic și surorile Williams, dar celebrul antrenor ne dezvăluie și care este stilul de tenis ce se potrivește fiecăruia, cum să înceapă antrenamentele ori cum să ne dezvoltăm abilitățile fizice și mentale.

Cartea Manual de tenis, de Nick Bollettieri a apărut la Editura Pilotbooks și poate fi comandată de aici.

Silvia Filip
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
sat

Lista Silviei: 7 cărți pentru cei ce iubesc viața la sat

Next Article
Books50

Codul BOOKS50 este activ și astăzi! Ai 50% reducere la cărți

Related Posts

Total
0
Share