fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Manuscrisul gasit la Accra, de Paulo Coelho (Editura Humanitas)

Un manuscris de demult cuprinde secretul vietii noastre. Traieste clipa pentru a-ti pastra sufletul viu!

Cumpara cartea cu 10% reducere. Pret: 22,50 lei (25,00 lei pret vechi)

14 iulie 1099. In ajunul bataliei pentru Ierusalim, cruciatii asteapta, dincolo de ziduri, zorile, cand va incepe asaltul. Locuitorii din Orasul Sfant crestini, evrei si musulmani  se aduna spre a-l asculta pe grecul intelept caruia ii zic Coptul. El nu le spune nimic despre batalia iminenta, ci le vorbeste despre invatamintele desprinse din viata de toate zilele, din provocarile si greutatile pe care fiecare trebuie sa le infrunte, despre credinta si puterea de a transforma infrangerile in inceputuri de drum. Adevarata intelepciune provine din iubire, din clipele de suferinta prin care trecem, dar si din cele de glorie, din ingemanarea perpetua a vietii cu moartea.

Manuscrisul gasit la Accra ne invita sa meditam la cat de important este sa-ti traiesti prezentul si la principiile si valorile umane. Fara ele, nimeni nu poate merge mai departe. Insemnate pe un papirus, ascunse intr-o pestera din desertul egiptean, spusele inteleptului grec ajung astfel pana la noi. La intrebarile despre dragoste, pierdere, infrangere, singuratate, teama, loialitate, sex, viitor, calea de urmat, el da raspunsuri la fel de adevarate si dupa o mie de ani.

Aparuta in Brazilia in luna august intr-un prim tiraj de 100.000 de exemplare, noua carte a lui Paulo Coelho, Manuscrisul gasit la Accra, este una dintre cele mai asteptate carti ale anului, drepturile de publicare fiind vandute pana in prezent in 29 de limbi. In Italia, cu un tiraj de 200.000 de exemplare,Manuscrisul gasit la Accra urca in top 5 cele mai vandute carti dupa numai 3 zile.
Cartile lui Paulo Coelho sunt traduse in 73 de limbi, publicate in 170 de tari si au atins vanzari de 140.000.000 de exemplare in intreaga lume, iar in Romania de peste 1.000.000 de exemplare.
Paulo Coelho este scriitorul cu cei mai multi fani in retelele de socializare: 9,3 milioane de fani pe Facebook si 5,8 milioane de followers pe Twitter.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Regele, inteleptul si bufonul. Marele turnir al religiilor, de Shafique Keshavjee (Editura Nemira)

Next Article

35% reducere la cartile de fictiune | elefant.ro

Related Posts

Total
0
Share