fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Marea sfaramata: Jumatate de rege de Joe Abercrombie [Editura Nemira, 2015]

jumatate-de-rege

Editura Nemira ne aduce prima parte din seria MAREA SFARAMATA, “Jumatate de rege” de Joe Abercrombie. Cartea este disponibila pentru precomenzi, urmand a fi livrata la inceputul lunii octombrie. Bineinteles, pentru precomenzi se ofera si o reducere draguta, asa ca puteti profita de ea comandand cartea cum, de aici.

Despre carte:

Printul Yarvi a jurat sa recastige tronul pe care nu si l-a dorit vreodata. Dar mai intai trebuie sa supravietuiasca cruzimilor, lanturilor si apelor dure ale Marii Sfaramate. Si toate acestea cu o singura mana buna.

Inselatul ajunge inselator.

Mic si slab in ochii tatalui sau, Yarvi ramane singur intr-o lume in care nu conteaza decat forta bruta si sangele rece. El nu poate manui o sabie sau tine un scut, asa ca trebuie sa isi ascuta mintea ca pe o arma.

Tradatul ajunge tradator.

In jurul lui Yarvi se strange o frație care il va ajuta sa devina omul care trebuie sa fie pentru a infrunta toate intrigile si a razbi in misiunea lui.

Uzurpatul va ajunge, la randul lui, uzurpator?

„O poveste despre tradare si razbunare care m-a prins de la prima pagina si nu mi-a mai dat drumul.“ – George R.R. Martin

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Belzhar, de Meg Wolitzer

Next Article

Cele trei stigmate ale lui Palmer Eldritch, de Philip K. Dick

Related Posts

Total
0
Share