fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

“Marire si decadere” de Sidney Sheldon, impreuna cu Libertatea pentru femei

marire si decadereDe astazi, 19 februarie, revista Libertatea pentru femei ne aduce ca insert romanul “Marire si decadere” de , o lectura palpitanta care ne va face sfarsitul de saptamana mai frumos. Cartea impreuna cu revista vor fi disponibile la pretul de 9,99 de lei de la toate punctele de difuzare a presei.

Descrierea cartii Marire si decadere:

Lara Cameron este prințesa Americii, o miliardară care și-a construit singură imperiul uriaș, reușind să se impună într-un domeniu dedicat în special bărbaților – cel al investițiilor imobiliare.

Frumoasă, dar nesigură, nemiloasă, dar vulnerabilă, Lara s-a transformat din fetița cu o copilărie nefericită în femeia de succes admirată și invidiată de toată lumea. În afaceri a învățat să câștige mințind și înșelând, acționând fără scrupule și făcându-și astfel dușmani de temut.

Acum, la aproape 40 de ani, are totul – și vrea mai mult. Când se îndrăgostește de un renumit pianist, își propune să-l cucerească așa cum a făcut întotdeauna cu o proprietate pe care și-a dorit-o – și chiar reușește. Însă legăturile ei cu un avocat al mafiei și practicile nu tocmai ortodoxe la care a recurs pentru a obține succesul în afaceri îi amenință nu doar fericirea, ci și reputația și averea. Căderea de pe înălțimile amețitoare ale faimei se va dovedi extrem de dureroasă; însă Lara va reuși în final să prețuiască doar ceea ce contează cel mai mult în viață – dragostea adevărată.

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
inserturi

Cărți cu Libertatea: noi apariții în colecțiile Alexandre Dumas și Autoeducare

Next Article
altex

Vă era dor de Black Friday? Face Altex unul de iarnă...

Related Posts

Total
0
Share