fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Marte și Venus se ciocnesc, de Dr. John Gray – cu revista Unica

revista-unica-promo-insert-2016Pe 23 ianuarie a apărut revista Unica care ne răsfață cu 2 inserturi. În primul rând primim împreună cu revista un produs cosmetic de la Sun Renaissance, iar in al doilea rând ne oferă cartea Marte si Venus se ciocnesc. Cum sa faci pace cu sexul opus, de Dr John Gray. Revista împreună cu inserturile poate fi achiziționată la prețul de 16,90 lei de la toate punctele de difuzare a presei.

Descrierea cărtii Marte și Venus se ciocnesc:

Acest volum este ghidul complet pentru dezvoltarea unor relații de cuplu stabile, autorul oferindu-ne modalități inovatoare pentru a ne bucura de mai multă dragoste și susținere în viața sentimentală.

Veți afla abordări noi și ușor de aplicat pentru a găsi dragostea la care ați visat întotdeauna; lecția de vindecare și iertare a rănilor și resentimentelor din trecut; înțelegerea corectă și respectarea deosebirilor dintre noi; sporirea încrederii în sine în raporturile cu sexul opus; îmbogățirea tuturor relațiilor: a celor intime, de familie, cu prietenii sau de afaceri.

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
john grisham

John Grisham, autorul săptămânii la Elefant (reduceri de minim 40%)

Next Article
Tekoneko

Tekoneko organizează „Build your toy” în Băneasa Shopping City

Related Posts

Total
0
Share