fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Medicina spirituală, de Dr. Luc Bodin (Editura For You, 2021)

Medicina spirituală

În Medicina spirituală Dr. Luc Bodin crede că este esențial să ne putem vindeca sufletul pentru că în acest fel bolile trupului vor fi și ele tratate.

„Pentru mine, niciun subiect nu e tabu dacă poate contribui la înțelegerea ființei umane și a cauzelor bolilor sale.

Cartea de față prezintă progrese obținute de-a lungul anilor, plecând de la studiile mele de specialitate, avansând spre medicina naturistă, simbolistica bolilor, constituția energetică a ființei umane și spiritualitate. Ea conține peste 400 de referințe și prezintă punctele mele de vedere și concluziile personale, rod al observațiilor, învățăturilor și cercetărilor efectuate în întreaga lume.

Cumpără cartea cu reducere

Vei vedea că, de fapt, nu inventăm nimic. Totul a fost deja scris de cei mai mari înțelepți ai omenirii. Diferența e că azi avem dovezi științifice. Cunoscând acest lucru, e timpul să ne dăm seama cine suntem și să schimbăm paradigmele sănătății și societății noastre.“ – Dr. Luc Bodin

Autorul crede că a sosit momentul să privim bolile dintr-o altă perpectivă, într-un mod diferit de cel în care am făcut-o până acum pentru că deși medicina a progresat foarte mult, numărul pacienților a crescut alarmant de la an la an.

Milioane de oameni suferă de boli cronice, ceea ce înseamnă că medicamentele nu obțin o vindecare deplină, holistică a corpului, minții și sufletului.

Pasul important de făcut pentru vindecare stă în legătura dintre cunoaștere, schimbarea stilului de viață, dar și a mentalității.

Cartea Medicina spirituală prezintă o viziune holistică asupra ființei umane, la toate nivelurile sale (fizic, emoțional, psihologic, energetic și spiritual), și oferă tehnici verificate pentru a înțelege adevăratul sens al bolii și, astfel, a porni pe calea spre recuperare.

Cartea Medicina spirituală, de dr. Luc Bodin a apărut la editura For You și poate fi comandată cu reducere de la Librex sau Libris.

Silvia Filip
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Îndoiala

Îndoiala, de Ashley Audrain (Editura Litera, 2021)

Next Article
Meditația pentru copii

Meditația pentru copii, de Candice Marro (Editura For You, 2021)

Related Posts

Total
1
Share