fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Memoriile unui motan călător, de Hiro Arikawa (Editura Humanitas, 2020)

Memoriile unui motan călător

Memoriile unui motan călător, de Hiro Arikawa, bestseller în Japonia și în alte peste 30 de țări. Cartea s-a vândut deja în peste 1 000 000 de exemplare.

În 2012, Memoriile unui motan călător s-a aflat în Japonia pe lista scurtă a trei premii literare importante: Eiji Yoshikawa Bungaku Shinjin, Shūgoro Yamamoto și Fūtarō Yamada.

Cartea Memoriile unui motan călător a fost ecranizată în 2018 într-un film de succes în regia lui Kōichirō Miki, cu Sōta Fukushi și Mitsuki Takahata în rolurile principale.

Recomandată de mii și mii de cititori din întreaga lume, aceasta este povestea copleșitoare a unui tânăr care, însoțit de motanul său, călătorește pentru ultima oară de-a lungul Japoniei.

Prin vocea nonșalantă a lui Nana, motanul vagabond care renunță la viața trăită în libertate deplină, dar și în pericol, pentru a intra în casa și în sufletul lui Satoru, Hiro Arikawa ne face, cu inteligență și umor, o demonstrație desăvârșită a iubirii dintre oameni și feline și ne vorbește despre firele invizibile dar indestructibile care ne țin legați de prieteni și de familie.

Cumpără cartea Memoriile unui motan călător, cu reducere, de la Cartepedia sau Libris.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Nicolae Nistor

Nicolae Nistor: „Scrisul este o voce interioară care vine de la Divinitate”

Next Article
WOW Sale

WoW Sale la Elefant: 40 de lei reducere suplimentară

Related Posts

Total
0
Share