fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Mi-e dor de tine când clipesc, de Mary Laura Philpott (Editura Humanitas, 2021)

Mi-e dor de tine când clipesc

Mary Laura Philpott s-a născut în Nashville, Tennessee, în 1974. A absolvit Davidson College din Carolina de Nord.

Eseurile sale, ce abordează în cheie umoristică teme profunde din viață, literatură și cultură, au fost publicate în The New York Times, The Washington Post, The Atlantic, Paris Review Daily, O The Oprah Magazine, Real Simple și nu numai.

Cumpără cartea de la Libris

Mi-e dor de tine când clipesc vorbeşte cu căldură, sinceritate dezarmantă şi înţelepciune despre presiunile cu care se confuntă femeile în ziua de azi şi despre cum autoarea şi-a găsit mulţumirea sufletească privind înlăuntrul ei şi învăţând să fie ea însăşi.“ — Kirkus Reviews

În aceste eseuri autobiografice autoarea pleacă de la fapte banale  pentru a ajunge la teme existențiale, cum sunt criza vârstei de mijloc, echilibrul între familie şi ambiţia profesională, viaţa de cuplu, maternitatea, prietenia și le tratează cu un umor irezistibil.

„Profundă, plină de umor, curajoasă şi pasionantă, Mi-e dor de tine când clipesc este o carte în care te vei regăsi şi în care vei afla consolare, deşi adesea te va pune pe gânduri. O colecţie minunată de eseuri, ce te va face să te simţi mai puţin singur.“ — Dani Shapiro

Autoarea zugrăvește experiențe personale și are acel talent pe care puțini scriitori îl au, de a te face să râzi și să plângi de emoție. O carte despre vulnerabilitate şi autoexigenţă, despre greşeli şi hotărâri esenţiale, despre cum profunzimea vieţii se reflectă în cele mai mărunte şi aparent neînsemnate detalii.

Mi-e dor de tine când clipesc , de Mary Laura Philpott este despre căutare și despre regăsirea fiecăruia și poate fi comandată de aici.

Silvia Filip
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

E verde la reduceri! Campanie Litera cu reduceri de până la 70% la mii de cărți + Carte CADOU

Next Article
Stretching pentru orice vârstă

Stretching pentru orice vârstă, de Jessica Matthews (Editura Pilotbooks, 2021)

Related Posts

Total
1
Share