fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Mica Sirena – in premiera pe DVD, din 2 septembrie

Cufărul Disney cu animaţii clasice se redeschide şi prezintă vastul univers subacvatic în Mica Sirenă, un film distribuit de Pro Video, în premieră pe DVD, din 2 septembrie, în toate magazinele de specialitate.

LittleMermaidPăstrând imaginea şi muzica în versiunea originală, Mica Sirenă, una dintre cele mai îndrăgite animaţii din toate timpurile, te provoacă să redescopei emoţia alături de cei dragi şi să te laşi purtat până în adâncul mărilor şi înapoi.

Ariel, o sirenă îndrăzneaţă, este pe cale să trăiască aventura vieţii ei alături de cel mai bun prieten al ei, adorabilul cântăreţ de reggae, crabul Sebastian. Dar va fi nevoie de tot curajul pentru a-şi transforma visele în realitate – şi a-şi salva regatul mult iubit al tatălui său de marea vrăjitoare Ursula!

Secrete din spatelele producţiei, curiozităţi şi momente amuzante veţi descoperi în elementele bonus inserate pe DVD: Scene căzute la montaj, Parte din lumea ei: călătoria lui Jodi Benson în New Fantasyland şi Lupta cu Ursula – sfârşit alternativ.

Un produs marca Walt Disney Studios Home Entertainment, distribuit de către Pro Video, Mica Sirenă poate fi achiziţionat, începând cu 2 septembrie, din toate centrele comerciale şi magazinele de specialitate, pe DVD, la un preţ recomandat de 52.90 RON. Pachetul de 2 filme care conţine Mica Sirenă şi Începuturile lui Ariel va fi de asemenea disponibil la preţul de 99.90 lei.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Cadou de la Elefant: pachetul de carti "Thriller" in valoare de 40 de lei

Next Article

Ne place ce citim. Recomandarea zilei (02.09.2013)

Related Posts

Total
0
Share