fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Mici Dezastre, de Sarah Vaughan (Editura Litera, 2021)

Mici Dezastre

„Sarah Vaughan… s-a întors. Mici dezastre este un roman șocant, imposibil de lăsat din mână.” – Observer

Liz este medic pediatru rezident și își desfășoară activitatea în secția de urgențe a unui mare spital de pediatrie din Londra. Cazurile nu sunt puține și nici simple, luptă mereu pentru viața micilor pacienți. Într-o seară este chemată să se ocupe de o fetiță în vârstă de zece luni și nu își poate explica ce s-a întâmplat cu cea mică. După o examinare mai atentă, Liz obsevă că fetița a suferit o lovitură gravă la cap dar nu se știe nici ce s-a întâmplat, nici cum s-a întâmplat.

„Plin de adevăruri dureroase despre aspectele brutale ale maternității, acest thriller plin de forță are o intrigă deosebit de ingenioasă.“ – Sunday Mirror

Întâmplarea face că cele două, medicul pediatru și mama micuței bolnave, sunt legate de experiența comună a maternității iar adevărul se dezvăluie treptat prin intermediul și din perspectiva mai multor personaje.

Printre rânduri ghicim dilema pe care o au toate mamele la un moment dat: maternitate sau carieră?, familie sau viață socială?

Ce este mai bine să alegi ca să fii împăcată că îți îndeplinești cât mai bine rolul de mamă și unde se află echilibrul între cele două?

Liz își dă seama că perfecțiunea poate fi doar aparentă, iar faptul că nu putem atinge standardele impuse de societate ne poate afecta destul de mult chiar dacă într-o primă fază nu realizăm ce se întâmplă cu noi.

Cartea Mici dezastre, de Sarah Vaughan a apărut în Colecția Buzz Books și poate fi comandată de aici.

Silvia Filip
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Coco Chanel

Lista Silviei: 7 cărți despre celebra Coco Chanel

Next Article
Ovidiu Eftimie

Ovidiu Eftimie: “... Eu nu scriu în reviste de învinși și când eram mic mi-a plăcut legea asta a lui Arthur C. Clarke – singura cale de a descoperi limitele posibilului este de a te aventura dincolo de ele, în imposibil”

Related Posts

Total
1
Share