fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

“Mireasa rapita”, o noua iubire de poveste impreuna cu ziarul Libertatea

Asa cum ne-am obisnuit, sambata apare un nou roman in colectia “Iubiri de poveste” distribuita cu ziarul Libertatea. “Mireasa rapita” de Teresa Medeiros este un roman plin de pasiune si umor care cu siguranta va va relaxa si va va aduce un zambet pe buze.

mireasa-rapitaDespre carte:

“Emmaline Marlowe este pe cale să se căsătorească cu influentul moșier din clanul Hepburn, pentru a-și salva tatăl de închisoarea datornicilor și a le asigura surorilor ei mai mici șansa la o viață mai bună. Dar Jamie Sinclair, tâlhar faimos și duşman de-o viaţă al bătrânului conte de Hepburn, dă buzna în abația în care ceremonia stătea să înceapă și o răpește pe viitoarea mireasă.

În ciuda zvonurilor îngrijorătoare care circulă despre el și a stilului de viață pe care și l-a ales, misteriosul răpitor al Emmei are toate atributele care-i lipsesc mirelui ei: este chipeș, viril, periculos și… o tentație căreia o inimă dornică de iubire ca a ei nu poate să-i reziste.

Jamie se așteaptă ca Emma să fie o mironosiță, nu o femeie de o frumusețe aparte și cu o voință de fier, care-l va atrage la fiecare pas cu farmecul ei. Dar nu-și poate permite să uite că ea este, de fapt, viitoarea soție a inamicului său și totodată pionul principal în vrajba veche de secole dintre cele două clanuri. Nu i-a fost deloc greu să o răpească pe mireasa duşmanului său… Dar va putea oare pune stăpânire şi pe inima ei fără ca propriul suflet să aibă de suferit?”

Anuta Stanculeanu
Total
16
Shares
1 comment
  1. Am cumpărat peste 100 de cărți din colecțiile Libertatea. Am citit peste 50 dintre ele. Nu a fost niciuna despre care să zic: WOW! Toate s-au încadrat lejer într-o zonă de submediocritate beletristică. Spre rușinea mea, de Teresa Medeiros n-am auzit până acum, dar văd că lumea vorbește frumos despre romanele ei. Mă tentează să încerc.

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

"Cele 13 1/2 vieti ale capitanului Urs Albastru", de Walter Moers [Editura RAO, 2014]

Next Article

Pana la 50% reducere la fictiunile Humanitas

Related Posts

Total
16
Share