fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Moda. Istoria completa [Editura RAO, 2015]

moda-istoria-completaE greu de crezut ca poate cineva scrie o istorie completa a modei. Chiar si asa insa cred ca merita laudat efortul autoarei Marnie Fogg, cea care ne aduce un titlu incitant, o carte ce numara nu mai putin de 576 de pagini. Cartea a aparut recent la Editura RAO si se gaseste deja si in librariile online. Mai mult, de aici poate fi cumparata si cu o mare reducere.

Cartea ne poarta, cu ajutorul unor texte extrem de bine documentate si a peste 1 000 de imagini, intr-o calatorie captivanta prin fiecare etapa importanta din istoria modei: Grecia si Roma antica, straiele de Curte ale dinastiei Tang din China, textilele amerindiene si pre-co-lumbiene, costumele din Renastere, Restauratie si Romantism, Belle Epoque si Art Deco; hainele de gata si haute couture; revolutia britanica a hainelor barbatesti, moda stradala japoneza si multe, multe altele.

Iar daca sunteti pasionate de moda, cum sa nu fiti :), ar fi bine sa va si uitati pe la promotiile zilei. Gasiti reduceri foarte, foarte mari aici, dar si aici (hainute, accesorii, ceasuri, chestii d-astea super frumoase).

bogdan
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Povestea lui Tom Gates in 2 noi carti aparute la Editura Arthur

Next Article

Eveniment cultural la Fălticeni: Lansarea celui mai recent număr al revistei TIMPUL

Related Posts

Total
1
Share