fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro
elefant.ro

Monstrul. Antologie de povestiri trasnite (Editura Nemira)

mVolumul cuprinde povestiri pline de fantezie şi haz semnate de autori contemporani consacraţi, care nu sunt străini de nimic din ceea ce înseamnă proză comică, fantastică, speculativă şi atât de sincer umoristică, încât nu poate lăsa indiferent pe nimeni. Autori precum Neil Gaiman, Jonathan Safran Foer sau Nick Hornby şi-au dat întâlnire în acest volum şi au pus de o petrecere în toată regula, căci cum altfel poate fi numită o astfel de colecţie de povestiri semnate de unii dintre cei mai importanţi autori ai lumii?

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_blue” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=product_store&aff_code=2adb44b45&campaign_unique=9617003d6&unique=29447aa07″]Cumpara cartea cu reducere de aici![/button]

O petrecere la care se râde, se stă cu sufletul la gură, o petrecere care se împărtăşeşte cu prietenii şi la al cărei final te bucuri că i-ai fost oaspete şi te-ai distrat. Puşi pe şotii şi parcă vorbindu-se între ei, autorii care sunt prezenţi în volumul Monstrul. Antologie de povestiri trăsnite nu fac altceva decât să ne propună o călătorie suprarealistă prin tărâmuri imposibile, alături de personaje care mai de carwe mai ciudate, mai amuzante şi mai greu de uitat.

[newsletter title=”Newsletter bookuria” text=”Daca ti-a placut acest articol si vrei sa fii la curent cu toate noutatile, te rugam sa te abonezi” rss_feed=”false”]

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Mai ai 15 ore pentru carti cu 75% reducere. Cumpara acum!

Next Article

Principesa Margareta vorbeste pe 8 martie despre cartea inspirata de viata Reginei Ana

Related Posts

Total
0
Share