fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Motivul X, de Stefan Ahnhem – la chioșcuri

Motivul X

De astăzi, la toate punctele de difuzare a presei, este disponibil Motivul X, un nou volum din celebra serie Fabian Risk, de Stefan Ahnhem. Preț 24.99 lei.

În timp ce Fabian Risk veghează asupra fiicei sale, Matilda, împuşcată şi aflată în comă la spitalul din Helsingborg, un băiat refugiat din Siria este ucis în mod brutal, aruncând poliţia oraşului într-o nouă investigaţie complexă a unei crime de natură rasială.

Dar nimic nu este atât de clar pe cât ar părea şi, atunci când sunt comise mai multe crime, Lilja, Klippan şi colegii lor de la poliţia din Helsingborg pornesc într-o vânătoare disperată după mai mulţi ucigaşi. În cele din urmă, Fabian este forţat să revină mai devreme la serviciu, chiar dacă ar prefera să se concentreze asupra familiei, iar şeful poliţiei, Astrid Tuvesson, trebuie să-şi scurteze programul în doisprezece paşi pentru alcoolici ca să supravegheze inves tigaţiile paralele, în ciuda faptului că abia a început tratamentul.

Între timp, Fabian se luptă cu informaţiile lăsate în urmă de colegul său ucis, Hugo Elvin, şi începe propria anchetă secretă care ar putea să schimbe pentru totdeauna strâns unita echipă de investigaţie.

„Motivul X al lui Ahnhem trebuie citit cu siguranţă. […] Este un roman poliţist excelent, care îşi merită cititorii. Ahnhem are o capacitate extraordinară de a menţine suspansul pe tot parcursul naraţiunii.“ Borås Tidning, Suedia„Stefan Ahnhem a scris din nou un roman poliţist de cea mai bună calitate. […] Aştept cu nerăbdare continuarea la Motivul X.“ Krimifan, Danemarca

„Motivul X este o carte pe care n-o poţi lăsa din mână şi pe care nici un fan al romanelor poliţiste nu ar trebui s-o rateze.“ BTJ, Suedia

„Fascinant de la prima până la ultima pagină.“ In Touch, Germania

„Stefan Ahnhem aparţine elitei scriitorilor de thriller scandinavi şi internaţionali.“ Krimi-Couch, Germania

bogdan
Total
6
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
SuperOfertă pentru SuperFemei

Concurs #FiiBineCuTine - câștigă 3 cărți la alegere oferite de Editura Niculescu

Next Article
WOW sale

WoW Sale la Elefant - 40 de lei Extra reducere

Related Posts

Total
6
Share