fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Mr. Grey se întoarce

mr-grey2015 devine deja anul suprizelor literare. După ce Gregory David Robets și Harper Lee și-au anunțat noile lor cărți, acum, după o așteptare destul de scurtă, E.L. James și-a anunțat și ea ieșirea de sub tipare a unei noi cărți din seria Fifty Shades of Grey.

Grey va relua evenimentele din seria bine cunoscută însă, de data aceasta, din perspectiva personajului Christian Grey. Cartea va fi publicată în două săptămâni, pe 18 iunie. Fanii seriei atenți la detalii vor observa că data de publicare a cărții coincide cu data de naștere a personajului Christian Grey.

Într-un articol pe blogul ei, E.L James îl descrie pe Grey ca fiind “un caracter complex iar cititorii au fost întotdeauna fascinați de dorințele și motivațiile acestuia, precum și de trecutul lui tulburat. De asemenea, ca în toate relațiile, se știe că există două versiuni ale aceleiași povești.”

Singurul lucru care a rămas de făcut acum este un pariu despre care va fi următorul autor întors în lumea literaturii.

Cartea poate fi precomandată aici (dacă faci precomandă, te bookuri și de reducere).

Oana Mihaela Cancel

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Prima carte a Presedintului Iohannis, tradusa in limba maghiara

Next Article

Cultură sub pază

Related Posts

Total
0
Share