fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

“Nativi digitali. Pregatiti-va!”, de Delia Dumitrescu (Editura Tritonic)

nativi-digitali-pregatiti-vaDesi ideea de a lansa o carte despre o tema profund digital ar putea parea anacronica, acest volum experimenteaza o noua metoda de a scrie, cea a sprintului pentru carte. Sunt reunite viziunile unui grup de oameni atenti la transformari si care simt pulsul viitorului societatii. Se spune ca generatiile viitoare invata de la generatiile trecute, dar procesul poate fi si invers.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=184f69294&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.elefant.ro%252Fcarti%252Fpublicistica-eseuri%252Fnativi-digitali-pregatiti-va-216435.html%253Fpleisty_src%253Dwidget”]Cumpara cartea cu reducere[/button]

Invitand mintea cititorului la un exercitiu de imaginatie, textul vorbeste in special despre inovatie si despre schimbare, iar schimbarea este neasteptata, inconfortabila, dar, de cele mai multe ori esentiala.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Cumperi o carte si primesti un voucher de 100 de lei

Next Article

Editura NICULESCU ABC cauta graficieni pentru ilustratie de carte pentru copii

Related Posts

Total
0
Share