fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Nemira lanseaza “Jung. Indragostit de suflet” la Galeriile Arcadia din Slobozia

Vineri, 18 octombrie, ora 11:00, la Galeriile Arcadia din Slobozia, va avea loc un eveniment de prezentare a cărţii „Jung. Îndrăgostit de suflet”, în compania autoarei, Lavinia Bârlogeanu, şi a invitatei sale, Monica Brânduşescu, psihoterapeut analist jungian. Evenimentul se va desfăşura în cadrul Salonului Anual de carte Biblioteca Judeţeană “Ştefan Bănulescu” Ialomiţa.

Jung. Îndrăgostit de suflet” propune cititorilor o incursiune în lumea jungiană, un traseu intens, presărat cu întrebări dar şi cu multe răspunsuri: Ce află Jung parcurgând calea Sufletului? Ce ghizi spirituali îl însoţesc? Care sunt chemarea lui şi marea operă pe care trebuie s-o înfăptuiască? Care este secretul lui Dumnezeu? Cine sunt apropiaţii care-i cunosc frământările şi-l însoţesc pe drumul, plin de pericole, al Sinelui? Cum poartă visele noastre amprenta propriului destin? Cel mai semnificativ lucru pe care l-a descoperit Jung ascultând glasul Sufletului: „Cine nu cade în stăpânirea oamenilor cade în mâinile Zeului. Ferice de El și Vai de El.“ Dar în stăpânirea cui suntem noi?

Cumpara cartea cu reducere de aici.

Jung_indragostit

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

"Cand dragostea asteapta", noul titlu din colectia Iubiri de poveste de la Libertatea

Next Article

Instrumente care te ajuta sa nu pierzi timpul: ceasurile Noon

Related Posts

Total
0
Share