fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

În noaptea timpului, de Antonio Munoz Molina

În noaptea timpuluiEditura Nemira a publicat recent cartea În noaptea timpului, de Antonio Munoz Molina. Amintind de Boris Pasternak, dar și de Ernest Hemingway, capodopera lui Antonio Muñoz Molina face portretul unei lumi care dispare odată cu o iubire.

„Un fel de Razboi si pace pentru Razboiul Civil din Spania, extraordinarul roman al lui Molina urmareste o multime de personaje, amestecand fictiuni cu figuri reale, creionand atat rutina din vreme de pace, cat si violenta grotesca din vreme de razboi.“Publishers Weekly

„Cartea lui Antonio Muñoz Molina e aproape insuportabil de frumoasa: la fel ca toate clipele de iubire nebuna.“ Marin-Malaicu Hondrari

Antonio Muñoz Molina, născut în 1956, in Úbeda, provincia Jaén, Spania, este unul dintre cei mai importanți scriitori spanioli de azi. Membru al Academiei Regale Spaniole din 1995, a fost în 2004-2006 director al Centrului Cultural Cervantes din New York, unde trăiește în prezent, petrecând însa mult timp și la Madrid.

Cartea poate fi cumpărată cu reducere de aici.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Iluzoria vulpe a fericirii

Iluzoria vulpe a fericirii, de Doina Popescu

Next Article
recomandări

Recomandările zilei - 29 august 2016

Related Posts

Total
0
Share