fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Nou la Litera: După ce te-am pierdut, continuarea bestsellerului Înainte să te cunosc, de Jojo Moyes

După ce te-am pierdutCând o poveste se sfârșește, alta începe… După ce te-am pierdut, continuarea bestsellerului Înainte să te cunosc, de Jojo Moyes.

Lou Clark are o mulțime de întrebări. Cum de a ajuns să lucreze într-un bar din aeroport și să-și petreacă timpul urmărindu-i cu privirea pe cei care pleacă spre alte locuri? Sau de ce nu se simte încă acasă în apartamentul pe care îl are deja de un an? Oare familia ei o va putea ierta pentru ce a făcut cu optsprezece luni în urmă? Și va reuși vreodată să treacă peste iubirea vieții ei? Ceea ce Lou știe sigur e că ceva trebuie să se schimbe.

Apoi, într-o noapte, la ușa ei bate cineva. Dar oare străina care îi apare în prag are răspunsurile pe care ea le caută sau îi aduce doar alte întrebări? Dacă închide ușa, viața ei va continua ca până acum: simplă, ordonată, sigură. Dacă o deschide, va risca totul. Însă Lou a făcut cândva o promisiune: să trăiască. Și, dacă vrea să o respecte, va trebui să deschidă larg ușa…

„Amuzant, surprinzător și emoționant, cu personaje care inspiră în același timp optimism și melancolie… După ce te-am pierdut, un roman provocator și captivant, care reușește să surprindă întreaga complexitate a iubirii.”  People Magazine

Cartea După ce te-am pierdut, de Jojo Moyes, este acum disponibilă în precomandă la Litera.

Jojo Moyes este autoarea bestsellerurilor Ultima scrisoare de dragoste, Fata pe care ai lăsat-o în urmă și Înainte să te cunosc, roman vândut în peste 8 milioane de exemplare.

Din colecția Blue Moon mai fac parte titluri precum Zvonul, de Elin Hilderbrand, Obsesia, de Nora Roberts, Învingătorii, de Danielle Steel, Se numea Sarah, de Tatiana de Rosnay, Valea păpușilor, de Jaquelline Susann.

Comunicat Editura Litera

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Revista TIMPUL a primit Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Cavaler

Next Article
Crux Publishing

Eveniment cultural: Lumi ficționale și dark fantasy în literatura modernă

Related Posts

Total
0
Share