fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Noutate de la Editura Epica: “Lola si baiatul de treaba din vecini”, de Stephanie Perkins

lola-si-baiatul-de-treaba-din-veciniLola Nolan nu crede in moda… crede in deghizari.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=184f69294&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.elefant.ro%252Fcarti%252Ffictiune%252Fliteratura-de-divertisment%252Fadolescenti%252Flola-si-baiatul-de-treaba-din-vecini-217736.html%253Fpleisty_src%253Dwidget”]Cumpara cartea cu reducere[/button]

Cu cat mai scumpa costumatia, mai stralucitoare, mai absurda, mai neobisnuita, cu atat mai bine. Dar chiar daca stilul Lolei este scandalos, ea e o fiica ascultatoare si o prietena cu planuri mari de viitor.

Totul e aproape perfect pana in clipa in care spaima vietii ei devine reali tate: gemenii Bell, Calliope si Cricket, se intorc in cartier. Cand Cricket, inventator talentat, paseste din umbra surorii lui gemene si revine in viata Lolei, ea trebuie in sfarsit sa faca pace cu sentimentele de o viata pentru vecinul de alaturi.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Noutate In Colectia ZEN de la Editura Herald: "Istoria Zenului", de Kaiten Nukariya

Next Article

Cumperi orice carte si primesti inca 2 carti CADOU + transport gratuit

Related Posts

Total
0
Share